Dimecres, 24 d'abril de 2024
comerç local

Tremp convoca noves jornades dins el cicle de dinamització comercial «Fem Pallars»

L'objectiu és abordar diferents problemàtiques i alhora estimular la cooperació publicoprivada per donar-hi resposta

Redacció Tremp | 12 de juliol de 2022 a les 11:03
Imatge d’un carrer del centre històric de Tremp | Ajuntament de Tremp
L'Ajuntament de Tremp ha organitzat a través del seu projecte de dinamització comercial Fem Pallars, un cicle de jornades per a professionals del comerç, empresaris i emprenedors, amb l’objectiu d’abordar diferents problemàtiques a afrontar i alhora estimular la cooperació publicoprivada per donar-hi resposta.

La primera sessió, titulada El món necessita persones com tu, tindrà lloc el proper 18 de juliol a l’Hotel Segle XX de Tremp, i anirà a càrrec de Lluís Serra. En el decurs de la trobada s’oferirà una conferència i un debat orientat a potenciar l'autoconfiança i afavorir el creixement integral de les persones i els seus negocis.

Les següents sessions seran una taula rodona sobre models d’èxit en el comerç de proximitat i una presentació de diferents models d’associacions amb funcionament i iniciatives transferibles al Pallars. Aquestes s’han organitzat amb la col·laboració dels ajuntaments d’Isona i Conca Dellà i de la Pobla de Segur, on s’ubicaran respectivament les pròximes sessions.

El format de les jornades és en horari de migdia i inclou el dinar, per tal de facilitar la participació del major nombre possible de professionals. En el cas de la primera sessió, a més, els participants podran gaudir de la zona de piscina una vegada finalitzada la part de continguts.

 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació