Diumenge, 5 de maig de 2024

Els atletes més joves del Jussà es preparen per l'Olimpíada Flamicell

Aquest dimecres s'ha celebrat a la Pobla de Segur la 'Trobada comarcal de miniatletisme', que ha reunit prop de 400 atletes

Pallars Digital 20 de febrer de 2014 a les 08:16
El camp de futbol de la Pobla de Segur va acollir ahir al matí, de 9h a 12h, la Trobada comarcal de Miniatletisme, que va comptar amb la participació de prop de 400 atletes de diferents centres escolars del Pallars Jussà.
 
Durant la primera hora de competició, els participants d'educació infantil i cicle inicial (P3, P4, P5, 1er i 2n EP) de l´Escola Els Raiers  van realitzar curses de 50 metres, curses d´obstacles, llançament de pes i javelina. Totes les proves en format no competitiu i amb material especial i adaptat a aquestes edats.
 
Posteriorment, els alumnes de cicle mitjà (3r i 4t de primària) de tota la comarca van realitzar 7 proves atlètiques de miniatletisme, és a dir, proves adaptades com els 50 metres llisos, els 50 metres obstacles, javelina, pes, alçada, triple salt o disc. 
 
La Trobada comarcal de miniatletisme pretén fomentar l'esport i l´atletisme entre els més joves i implicar-los a participar a l´Olimpíada Flamicell. Aquesta activitat ha estat organitzada pel Consell Esportiu del Pallars Jussà i el Patronat Municipal d´Esports de la Pobla de Segur amb la col.laboració del Consell Comarcal del Pallars Jussà.
 
La implicació dels més grans
 
Els alumnes de batxiller de l´Insitut de la Pobla de Segur van ser els entrenadors de les diferents proves. Cal dir que aquests alumnes van realitzar prèviament un curs d´auxiliar de jutge d'atletisme, on van adquirir els fonaments bàsics per poder realitzar activitats de miniatletisme i poder fer de jutges a l´Olimpíada Flamicell, que tindrà lloc el proper 15 de març.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor