Divendres, 19 d'abril de 2024
estiu

La Pobla de Segur obre al públic la piscina de l'Àrea Vacacional

El consistori poblatà ha adaptat l'espai com una "solució provisional", a l'espera de poder construir una nova piscina

Tomàs Garcia Espot La Pobla de Segur | 6 de juliol de 2022 a les 11:52
L'equipament estarà obert de dilluns a diumenge de les 11 del matí a les 7 del vespre | Ajuntament de la Pobla de Segur
La Pobla de Segur obre al públic aquest dimecres -si el temps ho permet- la piscina de l'Àrea Vacacional. L'equipament, situat prop de l'Espai Raier del municipi, ha estat adaptat durant els darrers mesos pel consistori poblatà davant la impossibilitat de fer ús de les piscines Camil Cases. En declaracions a Pallars Digital, l'alcalde de la Pobla, Marc Baró, explica que van valorar obrir-la, però que resultava "inviable" degut al seu estat actual.

Per aquest motiu, l'ajuntament va revisar la piscina de l'Àrea Vacacional, constatant, tal com declara l'alcalde, que estava "en més bones condicions del que ens pensàvem". Així i tot, van decidir adequar-la a la normativa per tal de poder-ne fer ús i, entre altres mesures, s'hi ha col·locat gespa artificial, i també s'han llogat barracons perquè funcionin com a vestuaris.

Tot i que l'aforament serà més reduït -de 70 persones- Baró afirma que aquesta és una "bona solució" provisional, i que "agradarà" als habitants de la Pobla, a l'espera de poder construir una piscina nova, que podria ser climatitzada. En aquest sentit, l'alcalde explica que pel preu que costaria arreglar les piscines Camil Cases, és més factible fer un nou equipament, el qual encara no té futura ubicació.

Ara bé, i tenint en compte la proximitat del Centre d'Esports de Muntanya del Pallars, però també del futur camp de futbol, Marc Baró considera que la zona seria òptima per acollir la nova piscina. Tanmateix, el batlle declara que és aviat i que encara "ho hem de pensar i madurar". Per altra banda, assegura l'alcalde, la liquidació del Consorci Urbanístic és un dels temes pendents que cal abordar abans de plantejar-se la construcció de l'equipament.



Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació