Divendres, 19 d'abril de 2024
rescat

Rescaten dues persones a Alins i Espot aquest cap de setmana

Un d'ells va haver de ser traslladat a l'Hospital del Pallars de Tremp per un possible ictus

Redacció Espot | 4 de juliol de 2022 a les 12:06
Imatge d'arxiu d’un rescat en helicòpter dels GRAE | Bombers
El Pallars ha sigut escenari aquest dissabte de dos rescats de muntanya. El primer va tenir lloc al terme municipal d'Alins, prop del pic de Norís, quan l'intregrant d'un grup de tres persones que realitzaven trekking a la zona va patir un possible ictus.

L'avís es va donar a les 15:02h i els Bombers van activar un helicòpter del Grup de Recolzament d'Actuacions Especials (GRAE), que juntament amb un metge van atendre l'home, que posteriorment va ser traslladat a l'Hospital Comarcal del Pallars de Tremp.

Poc abans, a les dues del migdia, els Pompièrs d'Aran van haver de relitzar un altre rescat en terres pallareses, en aquest cas al municipi d'Espot. Un participant de la cursa Garmin Epic Trail Vall de Boí, una competició amb 2.500 corredors, va haver de ser atès i rescatat després de patir un defalliment.

Dues denúncies per acampar a Aigüestortes


Per altra banda, aquest cap de setmana els Agents Rurals també han hagut de treballar per evitar i sancionar diversos comportaments i activitats no permeses a la natura. En concret, aquest diumenge han aixecat acta de sanció per dues acampades fora del lloc i l'horari permès dins dels límits del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació