Divendres, 26 d'abril de 2024
meteorologia

Avís per perill de pluges a partir d’aquest migdia al Pallars

L'episodi de ruixats intensos està activat a partir d'aquest dilluns a les 12 hores i s'allargarà fins dimarts a la matinada

Lluís Girona Barcelona | 27 de juny de 2022 a les 11:54
Tarda de pluja a Barcelona | Àlex Marin
Venen pluges a Catalunya. O almenys aquesta és la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) per a fins a 23 comarques de tot el país, entre els quals les comarques pallareses. Així doncs, l'avís per perill d'intensitat de la pluja s'ha activat a partir de les 12h d'aquest dilluns i s'allargarà fins dimarts a les 12h de la matinada.

Els territoris on s'ha activat l'avís moderat són el Montsià, el Baix Ebre, la Terra Alta, la Ribera d'Ebre, el Baix Camp, el Priorat, l'Alt Camp, la Conca de Barberà, les Garrigues, el Segrià, el Pla d'Urgell, l'Urgell, la Segarra, l'Anoia, el Bages, la Noguera, el Solsonès, el Berguedà, el Ripollès, la Cerdanya, l'Alt Urgell, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà i l'Alta Ribagorça.

 
Els ruixats es preveu que s'iniciïn al Pirineu i al Prepirineu i vagin avançant a la resta del país a partir del migdia. És probable que els xàfecs també vagin acompanyats de tempesta i localment de pedra i vent fort. Davant l'avís, Protecció Civil ha activat la prealerta del Pla Inuncat.

 
 

Altres notícies que et poden interessar:




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació