Divendres, 19 d'abril de 2024
emprenedoria

Majoria de dones a la 19ª edició del premi Jove Emprenedor del Pallars Jussà

El projecte guanyador es donarà a conèixer en l’acte que tindrà lloc a La Lira de Tremp aquest proper dissabte a les set de la tarda

Redacció Pallars Jussà | 14 de juny de 2022 a les 10:18
Vuit dels 10 projectes presentats estan liderats per dones emprenedores | CCPJ
Aquest dissabte 18 de juny es lliuraran els guardons del Premi Jove Emprenedor del Pallars Jussà. L’acte, que estarà obert al públic i tindrà lloc a l'Espai Cultural La Lira a partir de les 19h de la tarda, permetrà als assistents conèixer de primera mà les diferents propostes de negoci presentades al concurs i explicades pels seus propis impulsors i impulsores.

De fet, en aquesta 19ª edició del premi hi ha una clara majoria de dones. Concretament, 8 dels 10 projectes presentats estan liderats per joves emprenedores. Entre elles hi ha Anna Milca Gomes, de Milcakes, Andrea Vives, del Cau de l'Art, Anna Rovira, de l'Hostal Restaurant Centre d'Acollida del Montsec, Blanca Torà, de Joies i Objectes, Carla Roset, de The Handcrafyed Factory-Natural CosmeticsMeritxell Espejo, de Dronnord, Maimona Camara, de Dinnasire i Zulema Salazar, d'Ura Estética.

 

 

Pel que fa als dos candidats restants, aquests són Jordi Corts, de Pyrenees Data Management, SLU i Oriol Murgó de Tecnoserviceoriol. Cal destacar que el certamen, a banda del suport econòmic destinat a les iniciatives guanyadores, també suposa un impuls al talent i a l'emprenedoria jove de la comarca, així com un aparador per a visibilitzar els seus projectes empresarials.


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació