Dijous, 25 d'abril de 2024
detenció

Detingut a Tremp un fugitiu buscat a Brasil per abusar de les seves fillastres menors d'edat

L'home va ser localitzat al Pallars Jussà arran de la denúncia pels mateixos fets de la filla de la seva parella actual

Redacció Tremp | 10 de juny de 2022 a les 12:13
Imatge del fugitiu detingut a Tremp | Policia Nacional
La Policia Nacional ha detingut a Tremp un fugitiu reclamat per les autoritats judicials de Brasil per presumptes abusos sexuals a les seves dos fillastres quan aquest vivia al país americà. L'home, que tenia vigent una ordre internacional de detenció i entrega, ha estat localitzat després que una menor d'edat denunciés al Jutjat d'Instrucció de Tremp haver patit abusos sexuals per part del seu padrastre, d'origen brasiler, i assegurés que tenia coneixement que l'home havia fet el mateix a altres menors al seu país natal.

Després de contrastar la informació, la policia espanyola va arrestar l'home. El detingut ja ha declarat per videoconferència davant l'Audiència Nacional i es troba a la presó a l'espera que es resolgui la seva extradició.


A través de l'Interpol, la policia espanyola va saber que l'home estava sent buscat per les autoritats de Brasil ja que l'havien acusat formalment d'haver-se aprofitat de la condició de padrastre per abusar sexualment de les seves dos fillastres. En concret, els abusos es van produir de forma freqüent entre els anys 2015 i 2016 quan l'home es quedava sol amb les víctimes o bé, quan la mare d'aquestes dormia. Després de ser denunciat a la policia, el sospitós va fugir de Brasil.

L'operatiu l'han dut a terme la Brigada Provincial de la Policia Judicial de Lleida amb la col·laboració d'Interpol Espanya.
 

Altres notícies que et poden interessar:



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació