Dijous, 25 d'abril de 2024
salut

Tremp aborda els diferents àmbits de la salut de les persones en un cicle de tallers pràctics

Durant aquest mes es realitzaran quatre tallers de salut holística per a persones de totes les edats i condicions

Redacció Tremp | 10 de juny de 2022 a les 11:06
La majoria de tallers tindran lloc al Casal Cívic de la capital del Pallars Jussà | Alba Jussà
L'Ajuntament de Tremp, a través de l’àrea de Benestar, organitza quatre tallers de salut orientats a cobrir les demandes de la població en matèria de cures. Les propostes que s’ofereixen estan pensades per apropar la salut a les persones des d’un enfocament integral. D’aquesta manera, es vol abordar la curació des de diferents perspectives, tant pel que fa a la salut física, com emocional i mental, així com les capacitats per protegir-se en situacions de perill.

El primer taller, dedicat a la salut mental i el benestar emocional, el conduirà la psicòloga Marta Lluís i treballarà amb els assistents el coneixement de les eines que té cada persona per potenciar el seu benestar emocional. Aquesta sessió està prevista per al dia 13 de juny, de les 11h del matí a la una del migdia al Casal Cívic.
 

El mateix dia 13, a partir de les cinc de la tarda, tindrà lloc el taller de defensa personal al pavelló del Juncar. Una proposta que anirà a càrrec de Grfeminista, i que s’adreça especialment a dones. S’hi desenvoluparan eines i tècniques senzilles de defensa personal per defensar-se d’atacs o situacions de risc.

El tercer taller, el dimecres 15 de juny al Casal Cívic, s’organitzarà en grups de tres persones i el desenvoluparan professionals del Programa Nereu. Es tracta de k-stretch, un mètode per millorar la coordinació i la flexibilitat amb el suport d’una hamaca postural, i que permet millorar el funcionament de les articulacions.

Finalment, el dimecres 15 i dijous 16, en horari de tarda i també al Casal Cívic, es farà un petit taller de Kingtsugi, conduit per Creación Positiva. El kintsugi és una tècnica d'origen japonès que es fa servir per reparar les fractures de la ceràmica amb una resina barrejada amb pols d'or. En aquest taller es combinarà la reparació i creació artística amb el diàleg relaxat i les eines per fer visibles les cicatrius amb dignitat.

 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació