Divendres, 19 d'abril de 2024
televisió

El programa «Volando voy» de Jesús Calleja roda aquesta setmana al Pallars Sobirà

L'espai difondrà els recursos patrimonials, naturals i turístics, així com les festes, les tradicions, la cultura i la gastronomia de la comarca

Redacció Pallars Sobirà | 10 de juny de 2022 a les 08:42
Calleja amb el seu famós helicòpter al camp de futbol de Rialp | GS
Prop d'un any després, el programa de televisió Volando voy torna a trepitjar el Pallars. L'espai dirigit i presentat per Jesús Calleja es troba aquesta setmana rodant un nou capítol de la vuitena temporada al Pallars Sobirà. Està previst que aquest programa dedicat al Pirineu de Lleida s'emeti de cara a la propera temporada per la cadena Cuatro. En aquest cas, la gravació compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, com també de l'Oficina de Turisme del Pallars Sobirà.

Volando voy compartirà amb els seus espectadors els recursos patrimonials, naturals i de turisme actiu del Sobirà, comarca pionera en activitats de turisme actiu a escala estatal, a més de traslladar a la seva audiència mitjançant diferents personatges pallaresos d'altres altres aspectes de la vida, els costums, els museus, les festes, les tradicions i l'oferta gastronòmica del territori.
 

L'equip del programa gravant a la riba del Noguera Pallaresa. Foto: Ara Lleida


L'equip del programa l'integren més d'una vintena de professionals de la productora Zanskar Producciones, a més de l'helicòpter més viatger de la cadena del grup Mediaset. L'equip va aterrar el passat dilluns dia 5 a la comarca, i durant aquests dies han estat rodant per diferents indrets de la comarca fins aquest divendres, dia 10.

Aquest és el segon any consecutiu que el programa es desplaça a les comarques pallareses. L'any passat, l'equip del programa va viatjar al Pallars Jussà, especialment a Salàs de Pallars, i el capítol, que forma part de la setena temporada, es podrà veure properament a la mateixa cadena.

Volando voy és un espai d'aventures, i que amb la complicitat dels habitants dels diferents indrets que visita, fa un recorregut per la geografia espanyola des d'un helicòpter, oferint imatges espectaculars i la descoberta del territori per on passa.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació