Dissabte, 20 d'abril de 2024
talarn music experience

El Talarn Music Experience porta Roger Mas a la Fira de Vi del Pirineu

Conversem amb l'artista solsoní en motiu de la seva visita, aquest dissabte, a Talarn

Redacció Talarn | 9 de juny de 2022 a les 10:15
Roger Mas, en una actuació en directe | MMVV
Roger Mas protagonitzarà aquest dissabte la sisena actuació programada del Talarn Music Experience 2022, festival que enguany ha recuperat els concerts acústics mensuals dos anys després de la irrupció de la pandèmia. L’actuació, però, no serà a Lo Quiosc, sinó a Talarn, en el marc de la Fira de Vi del Pirineu, i en un acte gratuït. El Talarn Music Experience, recordem, ha programat enguany un total de 16 concerts de febrer fins a desembre.

Roger Mas presentarà a Talarn Totes les flors, el seu darrer treball discogràfic. Un disc lluminosament diferent on aboca dolçament el vertigen de les emocions més explosives i on encarna com ningú el prototip de cantautor: agermanar música i poesia, autoria i interpretació, però també novetat i tradició. A Els Acústics del TME podrem gaudir de les seves cançons, que faran un repàs als 25 anys de carrera de l'artista. 
 
Entre els noms que passaran enguany per l’establiment pallarès hi destaquen Stay HomasAlbert Pla o Suu, que actuaran al certamen d’estiu, així com Joan Rovira, Lavanda, Agnès Algueró o David Busquets. De moment, el ritme de venda d’entrades pel festival d’estiu avança a molt bon ritme. Un any més, Pallars Digital és el mitjà oficial del festival.

ENTREVISTA A ROGER MAS


A poc més de 48 hores per la seva actuació en territori pallarès, Pallars Digital conversa amb Roger Mas per conèixer de primera mà què ens espera de la seva visita al Pallars.

Què ens portaràs dissabte a la Fira de Vi del Pirineu de Talarn?

Portarem Totes les flors, que és el títol del meu darrer disc, una mena de menú degustació per celebrar els meus 25 anys de carrera on repasso els diferents tipus de cançons que he anat treballant al llarg d'aquest temps.

Com ha influït la pandèmia en la teva carrera artística? Creus que el malson s'acaba?

A tots ens ha fet mal i ens ha obligat a reinventar-nos una mica, en el meu cas em va tocar fer molts concerts en solitari, sense poder comptar amb els meus músics. El malson de la pandèmia crec que sí, que s'acaba, però en vindran d'altres, el nostre món toca un moment de confusió i ens tocarà donar el millor de nosaltres per superar els reptes que ens esperen i que, de fet, ja estan plantejats.

No és la primera vegada que actues al Pallars. Què n’esperes, d’aquest concert?

Com a solsoní em sento molt proper a la gent del Pallars i espero poder gaudir del país, del cel i dels grans vins que es fan en aquesta terra.

Per què és tan complicat actuar en territoris allunyats de la gran capital, com és el nostre?

A mi em fa la sensació que és una pura qüestió demogràfica, en les zones del territori on tenim una densitat de població més baixa hi ha menys possibilitats per a fer i gaudir de concerts. Però en els darrers anys aquesta dinàmica està canviant i per sort de tots cada vegada ens trobem més programació d'espectacles arreu del territori.

 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació