Divendres, 19 d'abril de 2024
fires

Talarn es prepara pel retorn de la Fira de Vi del Pirineu

La degustació de plats pallaresos maridats amb vi i l’actuació de Roger Mas són alguns dels actes més destacats d'aquesta 10ª edició

Redacció Talarn | 9 de juny de 2022 a les 10:40
La mostra també promocionarà els formatges alturgellencs | Ajuntament de Talarn
Talarn acollirà aquest dissabte la 10ª edició de la Fira de Vi del Pirineu. Les activitats de la mostra donaran el tret de sortida a les 11 del matí, després de la inauguració a la plaça del Vi, que comptarà amb la presència del president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn.

Seguidament, i fins a les tres de la tarda, tindrà lloc una degustació de plats pallaresos, maridats amb els vins del Pirineu. Al mateix temps, també se celebrarà una gimcana per als més xics al nucli antic de Talarn, titulada Busca que trobaràs, i que començarà a l'estand de la fira.

Per altra banda, a les 12 del migdia, s'inaugurarà l'exposició Vivisions, realitzada per l'Associació Fotogràfica del Pallars, mentre que mitja hora després es presentarà l'ampolla commemorativa de la 10ª edició de la fira, i que comptarà amb un col·loqui sobre el vi i els productes de proximitat, a càrrec de l'enòleg Raúl Bobet i el cuiner Marc Ribas.

A partir de les sis de la tarda es reprendrà la degustació de plats pallaresos, que s'allargarà fins a les 11 de la nit. Per altra banda, a les 19:30 h hi haurà un tast de vins i caves d'Espiells del celler Vins el Cep de Sant Sadurní d'Anoia. Una activitat amb aforament limitat i que anirà a càrrec de l'enòloga Maite Esteve. Finalment, i com a cloenda de la fira, a les 21:30 h el cantautor Roger Mas presentarà el seu darrer treball discogràfic Totes les flors, i continuació, la festa seguirà amb Dj Florin da Chico.


Talarn i la Seu d'Urgell acorden promocionar els seus productes


Una altra de les activitats destacades d'aquest dissabte a la Fira del Vi serà el tast guiat de formatges del Pirineu, a càrrec de Judit Carreira. Es tracta d'un acte que neix d'un acord de col·laboració entre els ajuntaments de Talarn i la Seu d'Urgell per tal de promocionar conjuntament els seus respectius productes. Així, mentre a la fira pallaresa es donaran a conèixer els formatges alturgellencs, els vins del Pallars també seran presents durant la pròxima Fira de Sant Ermengol, al mes d’octubre.

 Consulta el programa d’actes de la 10a Fira de Vi

 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació