Divendres, 26 d'abril de 2024
esports

El CB Tremp perd la final de lliga però jugarà a Tercera Catalana la temporada que ve (61-62)

En futbol, el CF Tremp cau contra el Capellades a la segona ronda de la Copa Catalunya amateur (3-0)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 7 de juny de 2022 a les 10:00
Els trempolins han signat una temporada gairebé perfecta | Llibert Cases
El Natural Optics Pallars Tremp es va quedar a les portes del títol de lliga. Els homes de Diego Roldán van caure de manera cruel (61-62) en la final celebrada al pavelló del Juncar contra el Club Natació Tàrrega B. Després d'haver-se imposat al Sícoris Club a la semifinal, els de la capital del Jussà van fregar el campionat amb la punta dels dits, però finalment els nervis i la pressió els van jugar una mala passada, i els darrers dos tirs en els últims segons del partit no van entrar.

Malgrat la derrota, la temporada dels trempolins ha estat gairebé perfecta: primera posició de grup de la fase regular amb només tres derrotes i una ronda de play-offs on el Tremp ha demostrat el seu gran potencial. Un bon rendiment que permetrà als de vermell jugar a Tercera Catalana la temporada que ve. 

Gran paper dels jugadors i del club, però també cal destacar l'ambient del Juncar d'aquest diumenge. El públic es va volcar completament amb l'equip amfitrió, a qui van animar sense descans durant els dos partits. Podríem dir que el pavelló va ser una autèntica olla a pressió, registrant una de les millors entrades de la temporada.

El CF Tremp cau a la Copa Catalunya


L'altra cita important del cap de setmana la va protagonitzar el club de futbol de la ciutat. Els trempolins viatjaven a Capellades (Anoia) per enfrontar-se a l'equip local en la segona ronda de la Copa Catalunya amateur. Una competició a la que van poder accedir després de quedar campions de Tercera Catalana.

El partit, però, no va ser per als de Jordi Bacardit, ja que, amb només 11 jugadors, els de Tremp es van veure superats clarament per un equip amb molt talent. El Capellades, campió de Quarta Catalana aquesta temporada, va marcar els tres gols que deixen l'equip fora del campionat amateur, però amb més temps per preparar amb calma l'esperat retorn a Segona Catalana.

El Rialp lluita fins al final i el Tremp 'B' guanya amb solvència


I en la penúltima jornada al grup 21 de Quarta Catalana, el FC Rialp no li va posar les coses fàcils a l'AEM, un dels equips més en forma de la categoria. Els del Sobirà van saber sobreposar-se al gol local inicial, i van remuntar abans del descans. La reacció dels del Segrià, però, no es va fer esperar, i la segona meitat va ser totalment del color blau, que van sentenciar el partit amb un 5 a 4, malgrat els intents dels groc-i-negres per retallar distàncies.

I en l'altra cara de la moneda, el Tremp 'B' va guanyar amb solvència al Ribera d'Ondara al Pedrasanta. Els trempolins només van necessitar els primers 45 minuts per col·locar el 3 a 1 al marcador amb gols de Rachid i Oriol. La segona part va ser un pur tràmit, tot i que al 69 Ferpa sentenciava el matx amb el 4 a 1 final.


 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior - F4
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Copa Catalunya Amateur
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació