Divendres, 17 de maig de 2024
MUNICIPALS 2015

Joan Ubach tornarà a encapçalar la llista de CiU a Tremp

La militància de CDC escull per aclamació Joan Ubach com a alcaldable a les eleccions municipals del maig de l'any que ve

Pallars Digital 17 de febrer de 2014 a les 18:08

Joan Ubach, al centre, en un ple del Consell Comarcal del Pallars Jussà. Foto: Jordi Ubach


L'actual cap de l'oposició de l'ajuntament de Tremp i president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, tornarà a presentar-se per CiU com a candidat a les properes eleccions municipals, que se celebraran el maig de l'any que ve.



Així ho va decidir per unanimitat l'assemblea que CDC va celebrar el passat divendres a la capital del Pallars Jussà, on hi van assistir els militants de CDC, així com els representants territorials del partit. Entre ells, el Delegat del Govern i president de la Federació de CDC de l'Alt Pirineu, Albert Alins, el diputat Xavier Pont, i la senadora Mayte Rivero.

La d'Ubach va ser l'única proposta presentada i l'elecció es va fer per aclamació. Tremp es converteix, d'aquesta manera, en la segona capital de comarca de les terres de Lleida on CDC ratifica el seu cap de llista. Fa dos setmanes, Antoni Postius va ser escollit com a candidat a l'alcaldia de la ciutat de Lleida.

Joan Ubach ja va ser el candidat de CiU a l'alcaldia de Tremp a les eleccions de 2011 i fou alcalde de Tremp durant dos anys, del febrer de 2005 al juny del 2007, després de la renuncia l'any 2005 per motius de salut del llavors batlle, Miquel Verdeny.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor