Dijous, 25 d'abril de 2024
ciclisme

La «Geobike Pallars» acull prop de 400 participants en la seva 1ª edició

La nova marxa de BTT va sortir dissabte des de Tremp i va constar de dos recorreguts

Tomàs Garcia Espot Tremp | 30 de maig de 2022 a les 14:13
La cursa vol esdevenir una cursa més global i de referència al Jussà | Lo Podall
El Pallars Jussà ha acollit aquest dissabte amb gran èxit de participació la 1ª edició de la Geobike Pallars. La nova marxa de BTT, organitzada per l'associació Lo Podall, en col·laboració amb la Unió Ciclista de Tremp, va comptar amb la presència de més de 380 ciclistes, que van poder escollir entre els dos recorreguts de la marxa: el curt, de 25 quilòmetres i 840 metres de desnivell, i la distància llarga, de 46 quilòmetres i 1.470 metres de desnivell.

En declaracions a Pallars Digital, el membre de Lo Podall, Andreu Tomàs, ha confirmat les bones sensacions de participants, organitzadors i públic en aquesta primera edició de la Geobike Pallars. "Després de dos anys de pandèmia en teníem moltes ganes", assegura. 

A més, la marxa ha anat sobre rodes, ja que, segons Tomàs, no hi ha hagut cap imprevist, i la feina dels voluntaris, com el marcatge o els avituallaments, ha estat clau per a l'èxit de l'esdeveniment. 

Ara, expliquen des de l'organització, la vista ja està posada en la següent i segona edició de la Geobike. Una marxa BTT que és hereva de l'antiga ViBike, que tenia lloc a Talarn, i que ha renascut amb la voluntat de ser un esdeveniment esportiu més "global" i de referència al Pallars Jussà.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació