Dimecres, 24 d'abril de 2024
talarn music experience

Carlos Cros reprèn la seva activitat als acústics del Talarn Music Experience

Conversem amb l'artista en motiu de la seva visita, aquest divendres, a Lo Quiosc de Talarn

Redacció Lo Quiosc | 12 de maig de 2022 a les 09:46
Nadia Sheikh, en una imatge promocional | Laura Avinent
Carlos Cros protagonitzarà aquest divendres la cinquena actuació programada del Talarn Music Experience 2022, festival que enguany ha recuperat els concerts acústics mensuals dos anys després de la irrupció de la pandèmia. L'artista portarà a l’espai natural-musical Lo Quiosc de Talarn una selecció de les seves millors cançons i també algun tema inèdit. El festival ha programat enguany un total de 16 concerts de febrer fins a desembre.

Carlos Cros es defineix com un artista amb un estil complicat, amb cançons independents i amb vida pròpia. Artista respectat a l’escena musical, poeta de la cançó i un gran compositor de joies musicals, tot creant petites meravelles. A Els Acústics del TME defensarà aquest divendres la seva música com a l’expressió artística més gran que existeix en aquest món. 

Entre els noms que passaran enguany per l’establiment pallarès hi destaquen Stay Homas, Albert Pla o Suu, que actuaran al certamen d’estiu, així com Roger Mas, Joan Rovira, Lavanda, Agnès Algueró o David Busquets. De moment, el ritme de venda d’entrades pel festival d’estiu avança a molt bon ritme. Un any més, Pallars Digital és el mitjà oficial del festival.

ENTREVISTA A CARLOS CROS


A poc més de 24 hores per la seva actuació en territori pallarès, Pallars Digital conversa amb Carlos Cros per conèixer de primera mà què ens espera de la seva visita al Pallars.

Què ens portaràs dissabte a Lo Quiosc?

Tocaré cançons del meu repertori i alguna coseta nova, ja que estic preparant un nou disc que espero poder treure després de l’estiu.

Com ha influït la pandèmia en la teva carrera artística? Creus que el malson s'acaba?

Ha afectat bastant ja que tenía una gira al 2020 per presentar una reedició del meu àlbum La Mejor Defensa amb col·laboracions d’artistes importants i no vaig poder gaudir-ho com volia. Esperem que hagi acabat aquest malson. Sembla que l’ambient és bo i a veure si segueix així.

És la primera vegada que actues al Pallars. Què n’esperes?

És la primera vegada que vinc a tocar al Pallars i en tinc moltes ganes. M’han dit que és una meravella!

Per què és tan complicat actuar en territoris allunyats de la gran capital, com és el nostre?

Doncs no sé fins a quin punt és tan complicat. Jo vaig a tocar on sigui. Potser és un lloc difícil per fer gires, però si hi ha gent amb ganes de sentir música, això és el més important perquè se segueixi programant, no?

 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació