15 d'abril de 2024
cultura

S'obre la convocatòria de subvencions per al desenvolupament local i cultural del Pirineu

L’IDAPA destina 350.000 euros a donar suport a ens locals i associacions per consolidar l'economia local, fer valer el patrimoni cultural i millorar la competitivitat professional

Redacció Pallars | 10 de maig de 2022 a les 09:33
La línia de subvencions està dotada amb un total de 350.000 euros | Jordi Peró
L'Institut per al Desenvolupament i la promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA) ha obert la convocatòria de les subvencions per al desenvolupament local i la promoció del patrimoni cultural al Pallars, l’Alta Ribagorça, l'Alt Urgell, la Cerdanya i la Val d'Aran. Es tracta d’ajuts per a activitats realitzades durant l’any 2022.

Aquesta línia de subvencions, dotada enguany amb un total de 350.000 euros, vol donar suport a ens locals i associacions de l’Alt Pirineu i l’Aran per consolidar l'economia local, fer valer el patrimoni cultural i millorar la competitivitat professional.


En concret, es poden demanar ajuts per a l'organització de fires, l'organització d'activitats formatives o lúdiques que incideixin en la promoció del patrimoni cultural i el desenvolupament local, així com l'edició de publicacions de caràcter cultural, socioeconòmic i científic.

La quantitat màxima que es pot percebre de subvenció per cada activitat és de 10.000 euros. Els ens locals i les associacions que poden optar a aquests ajuts disposen de 20 dies naturals a partir de demà per presentar les seves sol·licituds.
 

Altres notícies que et poden interessar 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació