Divendres, 19 d'abril de 2024
esports

La Torre de Capdella acollirà la 1ª edició del «Vall Fosca Outdoor Festival»

L'esdeveniment, que tindrà lloc entre el 3 i el 5 de juny, vol ser un punt de trobada entre els amants de l’esport i la natura

Redacció La Torre de Capdella | 3 de maig de 2022 a les 09:45
El festival inclourà recorreguts com la pujada al Coll del Triador | Wikiloc
La Torre de Capdella acollirà del 3 al 5 de juny la primera edició del Vall Fosca Outdoor Festival, un esdeveniment organitzat per Planet Outdoor Experiences, i que pretén ser un punt de trobada a la Vall Fosca entre els amants de l’esport i la natura.

Les persones que s’inscriguin al festival hauran de triar entre realitzar les proves de trail running o les de BTT. En total seran tres circuits de BTT i dos de trail running. A més, el Vall Fosca Outdoor Festival inclourà recorreguts com la pujada al Coll del Triador, un lloc emblemàtic de la Vall Fosca, per a les persones que practiquen BTT.

En aquest punt, a més de 2.100 metres, l’any passat es va instal·lar el mirador i l'estàtua del Gegant del Triador. Dins del festival, serà la prova reina, on es disputa el Trofeu Emma Roca-Geganta del Triador, en memòria de la corredora de muntanya catalana que va ser campiona d’Europa (2005), va guanyar la Copa i el Campionat d’Espanya (2007) i el Campionat del món de raids (2010).

El Vall Fosca Outdoor Festival està pensat com una experiència completa, ja que no només consisteix en córrer les diferents etapes de les diverses proves esportives, sinó també en gaudir de tots aquells moments previs i posteriors al festival en companyia de la resta de participants i en un entorn privilegiat.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació