Dimecres, 24 d'abril de 2024
sant jordi 2022

Sant Jordi 2022: Consulta les principals activitats programades al Pallars

Les principals poblacions pallareses es preparen per una diada que ja deixa la Covid enrere

Redacció Pallars | 22 d'abril de 2022 a les 10:15
Una rosa en una parada de llibres | Cedida
La diada de Sant Jordi torna al Pallars amb diverses activitats programades a les seves principals poblacions. A la ciutat de Tremp, la festa començarà aquest dissabte amb una revetlla amb la participació de la Biblioteca Maria Barbal. A les 5 de la tarda, a la Rambla Doctor Pearson hi haurà Contes a peu de carrer a càrrec de la companyia MaiTant Teatre.

Durant el dia 23, a vanda de les habituals parades de roses i llibres, també a la Rambla, a les 6 de la tarda Xarxa Tremp organitza Dragon St BY JAM, un espectacle d'humor gestual per a tothom. Més tard, a les 10 de la nit a l'Espai Cultural La Lira, El Sevilla protagonitzarà La vida es rocanrol. Pel que fa a diumenge, el Casal Cultural de Tremp acollirà un vermut i una ballada de sardanes.
 
Pel que fa a la Pobla de Segur, els preparatius per la diada donaran el tret de sortida aquest mateix divendres. L'escriptora Ivet Eroles conduirà un taller d'escriptura al Molí de l'Oli a partir de les sis de la tarda. Dissabte, a més dels estands de llibres i roses, el consistori poblatà, juntament amb la cooperativa Alba Jussà ha programat una jornada festiva als jardins de l'ajuntament, amb màgia d'Oriol Canal i música amb Cris i Dami.

Mentrestant, a Sort, el Terraplè serà l'escenari de la venda de flors i llibres des de les 10 del matí fins a les 8 de la nit. Entremig, a les 11, hi haurà una ballada de sarnades a la plaça Major amb el grup sardanista de la capital del Pallars Sobirà, i una hora després, Lo Swing Pallars oferirà un ball. Finalment, a les 5 de la tarda, al Terraplè, hi haurà un Berenar de Contes, on qui vulgui podrà acostarse i explicar la seva història.

Al municipi de la Torre de Capdella, l'Associació de Veïns de la Pobleta organitza un taller de roses i de punts de llibre a partir de les 5 de la tarda a la plaça del Portal. I una hora més tard, hi haurà un espectacle de poesia visual i musical amb Maria J. Fumanal, Núria Niubó i Jordi Gasion a la plaça Major. 


Altres notícies de Sant Jordi que et poden interessar





​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació