Dijous, 18 d'abril de 2024
turisme

El Tren dels Llacs encetarà la nova temporada per Sant Jordi

La Pobla de Segur rebrà els primers viatgers amb una jornada especial amb música i activitats diverses

Redacció La Pobla de Segur | 20 d'abril de 2022 a les 08:31
La temporada del Tren Històric s'allargarà fins al 29 d'octubre | FGC
El Tren dels Llacs donarà el tret de sortida a la nova temporada aquest proper dissabte, coincidint amb la Diada de Sant Jordi. Precisament, en aquest dia tan assenyalat, l'Oficina de Turisme de la Pobla de Segur ha organitzat diverses activitats que amenitzaran la visita dels primers viatgers.

Les associacions de Raiers i Fallaires i Pubilles de la Pobla de Segur rebran al visitants i convidats amb els vestits tradicionals i els faran l’entrega d’una rosa. Per la tarda, abans de la circulació prevista de tornada en sentit Lleida, se celebrarà un cafè-concert a la mateixa estació amb música en directe pels assistents.

En total, durant la nova temporada, el Tren dels Llacs farà 28 circulacions. Concretament, el Tren Històric realitzarà un total de 24 circulacions: tots els dissabtes des del 23 d’abril fins al 16 de juliol i a partir de l’agost, tornarà a reprendre el servei des del 20 d’agost fins al 29 d’octubre. Per altra banda, el tren convencional farà 4 circulacions: el 23 i 30 de juliol i el 6 i el 13 d’agost, coincidint amb els dies de més calor.

Descobrir el territori amb el Tren dels Llacs


El Tren dels Llacs passa per un total de 40 túnels i 75 ponts durant 89 quilòmetres de trajecte en dues hores aproximadament, en un entorn d’una bellesa espectacular. Amb el Tren Històric les persones usuàries retrocedeixin en el temps gràcies a la seva antiga estètica d’un autèntic ferrocarril d’època dels anys 60 en unes locomotores de l’any 1968 conegudes com a ye-yés.

Amb el tren convencional famílies i grups d’amics podran conèixer de ben a prop el territori pallarès i lleidatà d’una forma ben original. Gràcies al seu disseny diàfan i obert, proporcionat per les seves finestres de grans dimensions, els viatgers gaudeixen de les espectaculars vistes que es troben al llarg del recorregut.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació