Dijous, 25 d'abril de 2024
esquí

Tot a punt per al «Freenight session» 2022 a Port Ainé

El certamen, organitzat per Dr.X Pirineus i l'Associació Esportiva Pallars, és un punt de trobada entre la comunitat freestyler de la demarcació

Redacció Port Ainé | 6 d'abril de 2022 a les 12:26
Un esquiador fent una acrobàcia a l’aire a Port Ainé | Felipe Valladares
L'estació de Port Ainé ja ho té tot llest per acollir aquest dijous una nova edició del Freenight session. Una competició ja clàssica en el calendari freestyle del Pallars i el Pirineu, la primera edició de la qual es remunta fins l'any 2006 a l'estació de Tavascan de la mà de Dr.X Pirineus i d'ASP Snowparks.

Enguany, i gràcies a Dr.X i a l'Associació Esportiva Pallars (AEP), el certamen ha arribat fins aquesta nova edició a Port Ainé mantenint la seva essència, que fa que sigui una competició i un lloc de trobada entre la comunitat freestyler del Pirineu. La competició és per a les modalitats de freeski, snowboard i telemark, i consta d'una Sunset xpression session i un best trick en un mòdul fet per a l'ocasió.

Les inscripcions es realitzaran a partir de les 14:20h al mateix snowpark de Port Ainé. Una festa del freestyle que, a més, també comptarà amb DJ's, barbacoa, servei de barra, premis, sortejos i més sorpreses. L'entrega de premis serà a la mateixa estació de Port Ainé amb un final de festa a la discoteca Rock Dur de Sort.


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació