Dissabte, 20 d'abril de 2024
curses

La Rialp Matxicots obre les inscripcions per a la 12ª edició

La considerada com "una de les curses més estimades de Catalunya" tindrà lloc el cap de setmana del 17 i 18 de setembre

Redacció Rialp | 6 d'abril de 2022 a les 10:00
Dos participants en l'edició passada de la cursa | Helena Santacana
La cursa de muntanya Rialp Matxicots ha obert les inscripcions per a la 12ª edició, un període que estarà obert fins al dia 31 d'agost. Després d’una 11ª edició el passat setembre de 2021 on la climatologia va a posar a prova l’organització i els participants, la d'enguany té com a objectiu seguir sent una de les curses més estimades a Catalunya, tal i com ho corrobora el fet de ser escollida Millor Ultra Trail de Catalunya de 2021 pels usuaris del portal especialitzat Ultres Catalunya.

Aquesta edició comptarà amb tres modalitats: la prova reina, la Trail, de 50 quilòmetres i 4.500 metres de desnivell positiu; la Mitja, de 21 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell positiu; i la modalitat no competitiva Caminada, de 10 quilòmetres. Aquest any, a més, s’integrarà la Rialp Matxixics, un esdeveniment per a infants de 3 a 16 anys i que en les seves set anteriors edicions s’havia realitzat en dates diferents.

La Rialp Matxicots és un repte esportiu a la muntanya però també és un projecte de difusió turística del municipi de Rialp i la comarca del Pallars Sobirà, deixant constància en totes i cadascuna de les activitats que s’organitzen l’estima, cura i preservació del medi per on es mou.

Organitzada per l’Ajuntament de Rialp amb el suport de diferents col·laboradors i un gran nombre de voluntaris, tindrà lloc a la població pallaresa el cap de setmana del 17 i 18 de setembre de 2022. Com ja és habitual, el centre de la cursa serà a Rialp i comptarà com sempre amb la complicitat dels pobles del municipi pallarès i de tota la Vall d’Àssua.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació