Dissabte, 20 d'abril de 2024
turisme

Esterri d'Àneu és un dels 10 pobles de tot l'Estat que opta a ser Capital del Turisme Rural 2022

El guanyador serà escollit per votació popular durant la sisena edició del certamen, impulsat pel portal ‘EscapadaRural'

Redacció Esterri d'Àneu | 4 d'abril de 2022 a les 11:57
El guanyador es donarà a conèixer el proper 12 de maig | Ramon Baylina / Meteopallars
Esterri d'Àneu és un dels 10 pobles finalistes de la sisena edició de la Capital del Turisme Rural, un certamen organitzat per EscapadaRural, la plataforma digital especialitzada en turisme rural més important d'Espanya. Juntament amb el municipi pallarès hi participaran pobles com Cazorla, Chinchón, El Robledo, Blanca o Graus, el millor dels quals serà escollit per votació popular d'entre els molts viatgers del país.

L'objectiu de la iniciativa és donar visibilitat, a través d'una gran campanya de difusió d'aquells municipis que aposten pel desenvolupament del turisme rural sostenible i descobrir així nous destins per explorar. A més, cada municipi finalista compta amb la col·laboració d'un blogger que exercirà d'ambaixador del destí i donar suport als vots.

Després de cinc anys de certamen, s'ha posat de manifest que la iniciativa ha ajudat a molts municipis a incrementar la seva visibilitat i posicionar-se com un destí rural de rellevància contribuint així al desenvolupament local. Així, es posa en marxa la segona fase del concurs, on els viatgers tindran la possibilitat de votar el seu destí rural preferit fins al 10 de maig, mentre que el guanyador serà anunciat dos dies després.


 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació