Divendres, 19 d'abril de 2024
turisme

El Patronat de Turisme participa al saló «B-Travel» per reforçar el Pirineu com a destí turístic de proximitat

A l'estand es podrà trobar el conjunt de l'oferta turística dels consells comarcals del Pallars

Redacció Barcelona | 1 d'abril de 2022 a les 11:45
Imatge de l'expositor del Patronat durant l'edició passada | Diputació de Lleida
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida participa al saló B-Travel de Fira de Barcelona, que s'inaugura aquest divendres, 1 d'abril, per promocionar el conjunt de l'oferta turística del Pirineu i les Terres de Lleida davant un públic de proximitat. L'esdeveniment vol contribuir enguany a impulsar el turisme en un moment en què s'obren de nou grans oportunitats perquè famílies i viatgers organitzin les seves pròximes vacances i escapades per viatjar una vegada recuperada la plena normalitat en la mobilitat pel que fa a la pandèmia.

El Patronat de Turisme atansarà al saló B-Travel els valors de la destinació vinculats amb grans espais oberts i els entorns naturals, allunyats de les destinacions més massificades i considerats uns entorns més relaxants i saludables, i l'aposta per la sostenibilitat del Pirineu i les Terres de Lleida a aquella part del públic que cerca destinacions no massificades i té ganes de gaudir de noves experiències a destins coneguts, propers i segurs.

A l'espai del Pirineu de Lleida el visitant podrà trobar el conjunt de l'oferta turística dels consells comarcals del Pallars, l'Alt Urgell, l'Alta Ribagorça i la Cerdanya, així com el Solsonès. I a l'espai Terres de Lleida, l'oferta dels consells comarcals de les Garrigues, la Noguera, el Pla d'Urgell, la Segarra, el Segrià i l'Urgell. La Val d'Aran i Turisme de Lleida tindran un espai diferenciat dins l'estand de l'Agència Catalana de Turisme.


El Patronat participa amb la marca Ara Lleida a la mostra amb els taulells de Pirineu de Lleida i Terres de Lleida, dins l'estand de Catalunya de l'Agència Catalana de Turisme i el segell de Biosphere Destination. Un segell que és el reflex de l'aposta del Patronat per la sostenibilitat de la destinació i la seva alineació amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible i l'acord de París contra el Canvi Climàtic a través de la Carta Mundial de Turisme Sostenible +20.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació