Divendres, 19 d'abril de 2024
teatre

Teatre Tarambanes de Sort presenta el seu nou espectacle «Embolica que fa fort»

Les primeres sessions seran aquest cap de setmana als Til·lers de Sort, però també arribaran a La Lira el 8 d'abril

Redacció Sort | 25 de març de 2022 a les 11:44
Tot i no ser actors professionals, els Tarambanes no són precisament uns nouvinguts en el món del teatre | Pallars FM
Després de dos anys lluny dels focus a causa de la pandèmia, la companyia Teatre de Tarambanes de Sort torna a escena per presentar l'obra Embolica que fa fort. Un espectacle que promet posar "a tothom davant del mirall", i que relata la vida d'un matrimoni monòton però que es veu immers en una controvèrsia.

L'espectacle donarà el tret de sortida aquest dissabte a les 22h de la nit al teatre Els Til·lers de la capital del Sobirà, i les funcions es repetiran durant els següents caps de setmana. El 2 d'abril, també a les 22h, i els diumenges 27 de març i 3 d'abril a les 18:30h. L'obra també farà parada al teatre La Lira de Tremp el divendres dia 8 a les 20:30h.
 

Tot i no ser actors professionals, els Tarambanes de Sort no són precisament uns nouvinguts en el món del teatre. A les seves esquenes tenen anys d'experiència amb produccions com La Teva Dona M'enganyaRumorsAquí no paga ni DéuLa Doble Vida, Pel Davant i pel DarreraToc Toc o Sota Teràpia. Unes obres que han fet penjar el cartell de complet les sales del Pallars i que han fet caure més d'una llàgrima, i no pas perquè fossin tragèdies.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació