Divendres, 19 d'abril de 2024
esports

Arrenca una nova edició de la Volta a Catalunya amb accent pallarès

La Pobla de Segur serà la sortida de l’etapa de divendres, mentre que la jornada de dijous, que unirà la Seu d’Urgell i Boí Taüll, també transitarà pel Pallars

Tomàs Garcia Espot La Pobla de Segur | 21 de març de 2022 a les 10:36
Imatge de la sortida de la Volta en l'edició centenària | Volta a Catalunya
Aquest dilluns arrenca l'edició 101 de la Volta Ciclista a Catalunya, que enguany tornarà a tenir accent pallarès. Per quarta vegada en la seva història, la Pobla de Segur viurà divendres la sortida de la cinquena etapa de la ronda, la més llarga de la cursa, amb final a Vilanova i la Geltrú i un recorregut de 206,5 quilòmetres.

El dia abans, dijous, la quarta etapa també trepitjarà el Pallars. Els 166,7 quilòmetres que uniran la Seu d'Urgell i l'estació d'esquí de Boí Taüll recorreran el Jussà i creuaran des del Coll de Bóixols els municipis d'Isona, Tremp, i la Pobla de Segur en direcció al Coll de Perves.
 
Després del seu triplet de la passada edició, INEOS Grenadiers tornarà a ser un equip de referència, que estarà encapçalat per Richie Porte, que ja sap el que és guanyar una Volta a Catalunya i que va pujar al podi l’any passat, acompanyat pel vigent campió olímpic Richard Carapaz, entre d’altres.

Un altre dels grans atractius serà la participació del triple vencedor de la Volta Alejandro Valverde (Movistar Team) en l’any de la seva retirada. També hi serà present un altre vencedor de la cursa catalana Nairo Quintana (Team Arkéa Samsic), nom destacat d’una llarga llista de favorits amb noms com Simon Yates (Team BikeExchange-Jayco).

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació