Dimarts, 23 d'abril de 2024
cinema

El Molí de l'Oli de la Pobla de Segur estrena sistema de so i projecció

L'edifici podrà albergar les sessions de cinema bimensuals per a xics i grans a partir del 25 de març

Redacció La Pobla de Segur | 16 de març de 2022 a les 11:00
El consistori també té previst instal·lar-hi butaques noves i un ascensor | Ajuntament de la Pobla de Segur
L'Ajuntament de la Pobla de Segur ha dut a terme una sèrie de millores al Molí de l’Oli per tal que s’hi puguin celebrar actes amb major qualitat tècnica. Així, s’han canviat els sistemes de sonorització i projecció per altres de més moderns i amb millor consonància amb l’edifici, mostra industrial d’inicis del segle passat.

Atès que al municipi des de fa anys que ja no hi funciona cap sala comercial de cinema, el consistori poblatà, juntament amb l’Associació Country, L’Altre Cine, l’Associació de Dones i Òmnium Pallars, ha organitzat sessions de cinema dos cops al mes, un per a nens i nenes, el Cinexic, i l’altre inclòs dins del Cicle Gaudí.

L’estrena de les millores tècniques serà el dia 25 de març amb la projecció d’una pel·lícula, La revolta dels contesi la guardonada Sis dies corrents en la passada edició dels premis Gaudí. Així mateix, el dia 2 d’abril s’hi estrenarà el documental Elles són dones pallareses de Manel Sanz. Per altra banda, l'equip de govern té previst seguir amb les millores del Molí amb nous models de butaques i un ascensor per suprimir les actuals barreres arquitectòniques de l’edifici.


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació