Dijous, 25 d'abril de 2024
obres

Sant Esteve de la Sarga aprova una adjudicació d'obres per valor de 260.000 euros

Es destinararan a l'arranjament de la carretera d'accés al municipi, a la millora de les captacions d'aigua i a l'accés a Moror

Tomàs Garcia Espot Sant Esteve de la Sarga | 9 de març de 2022 a les 11:08
Jordi Navarra amb la consellera d'Universitats | Govern
L'Ajuntament de Sant Esteve de la Sarga ha aprovat durant el darrer ple extraordinari una sèrie d'obres al municipi per valor de 260.000 euros. Tal com ha detallat a Pallars Digital el seu alcalde, Jordi Navarra, prop de 90.000 euros aniran destinats a l'arranjament de la carretera d'accés al municipi. Una actuació que s'inclou dins del pla de cooperació de la Diputació de Lleida.

Així mateix, i segons explica l'alcalde, l'ajuntament pallarès destinarà un total de 30.000 euros a la millora de les captacions d'aigua dels nuclis de Sant Esteve de la Sarga, mentre que també es realizarà una actuació al carrer d'accés al poble de Moror, possible gràcies als fons del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC).

Per altra banda, Navarra explica que durant la visita al municipi i al Parc Astronòmic del Montsec el passat 2 de març de la consellera d'Universitats, Gemma Geis, l'alcalde -que també es president del Consell d'Alcaldes del Pallars Jussà- li va traslladar l'expectació de la comarca davant la possibilitat de que la ciutat de Tremp aculli el Grau en Infermeria de la Universitat.

El batlle explica que la titular d'Universitats no va aventurar quina serà la seu escollida, però va afirmar que un dels requisits és que l'escollida compleixi totes les normes urbanístiques. En aquest sentit, Navarra va exposar-li que el Jussà disposa d'infraestructures necessàries per tal d'assumir aquest repte, com per exemple la línia de tren entre Lleida i la Pobla de Segur.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació