Dissabte, 20 d'abril de 2024
obres

El nou pàrquing de l'Esclat de Tremp estarà llest a mitjans d'abril

La següent fase consistirà en l’ampliació del supermercat cap a la zona on hi ha l'actual aparcament

Redacció Tremp | 25 de març de 2022 a les 10:00
Les obres van donar el tret de sortida durant el mes de febrer | Jordi Ubach
Les obres del nou aparcament del Bonpreu Esclat de Tremp estaran llestes a mitjans d'abril. Així ho han confirmat a Pallars Digital fonts del supermercat, que expliquen, però, que encara no disposen de la planificació exacta dels treballs. La següent fase consistirà en l’ampliació del supermercat cap a la zona on hi ha l'actual aparcament

Des de l'empresa indiquen que la idea és "actualitzar" el supermercat actual per poder oferir "més varietat de productes". Per altra banda, també es milloraran les prestacions a nivell de sostenibilitat, ja que, afirmen, reduiran el consum energètic amb la millora dels aïllaments i amb la renovació dels equips de refrigeració i climatització per uns de més eficients.

Així mateix, Bonpreu Esclat també informa que el nou pàrquing disposarà de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics i que preveuen instal·lar uns 200 quilowatts de plaques fotovoltaiques. D'aquesta manera, l'energia produïda s'autoconsumirà en el propi establiment i suposara un 25% del consum total del lloc.



Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació