Dissabte, 20 d'abril de 2024
successos

Confirmen la identitat del cadàver recuperat d'un barranc a Alt Àneu

Es tracta de l'excursionista madrileny de 27 anys que havia desaparegut diumenge a la tarda al Parc Nacional d'Aigüestortes

Tomàs Garcia Espot Alt Àneu | 2 de març de 2022 a les 10:00
Un efectiu dels Bombers durant l'operatiu de rescat | Bombers Pobla de Segur
Els Mossos d'Esquadra han confirmat que el cadàver localitzat i recuperat ahir en un barranc pròxim a la Coma d'Abeller, a l'Alt Àneu, és el d'un excursionista madrileny desaparegut des de diumenge a la tarda. El cos, però, havia estat localitzat dilluns al vespre i des de l'aire pels Pompièrs d'Aran, que no van poder fer l'extracció donada l'hora. 

Durant el matí de dimarts el Grup d'Actuacions Especials dels Bombers (GRAE) i la Unitat d'Intervenció de Muntanya dels Mossos d’Esquadra van iniciar l'operatiu de rescat i d'aixecament del cadàver. La víctima havia patit una caiguda de 200 metres i quan la metgessa va arribar al lloc dels fets, només va poder certificar la defunció. L'operatiu d'extracció del cos, però, es va allargar fins la 1 del migdia quan l'helicòpter dels GRAE va rebre l'autorització.

Es tracta de la segona víctima a la muntanya que es produeix al Pallars en menys d'un mes. L'anterior va ser un esquiador que va morir a l'estació d'Espot Esquí després de xocar contra un arbre.


 

Atres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació