Divendres, 19 d'abril de 2024
ajuntament de sort

Imma Gallardo renuncia a l’acta de regidora de l’Ajuntament de Sort

La regidora de Junts i segona tinent d’alcalde al·lega motius personals i decideix fer “un pas al costat” per "donar pas a gent nova”

Jordi Ubach Llorens Sort | 17 de febrer de 2022 a les 09:13
Imma Gallardo en una intervenció al Parlament, on també va ser diputada | Junts
Imma Gallardo (Junts) renunciarà a l’acta de regidora de l’Ajuntament de Sort per motius personals. La regidora de Salut, Educació i Benestar Social i segona tinent d’alcalde en donarà compte en el transcurs del ple d’aquest dijous al vespre. 

Gallardo ha confirmat a Pallars Digital que les seves circumstàncies personals “han canviat” i que lo més “honest” és fer “un pas al costat i donar pas a gent nova”. Consultats per aquest diari, des de Junts no han confirmat qui serà la persona que substituirà Imma Gallardo al càrrec. Yolanda Mas és la següent candidata a la llista.

Gallardo és regidora de l’Ajuntament de Sort des de 2007, quan va formar part de la candidatura liderada pel qui va ser alcalde del municipi durant 20 anys, Agustí López (CiU). Posteriorment, els anys 2011 i 2015, va formar part de la llista de Llàtzer Sibís, també sota les sigles de l’extinta Convergència i Unió.

En la darrera legislatura, Imma Gallardo ha liderat la candidatura de Junts a l’Ajuntament de Sort, amb qui va aconseguir dos regidors a les eleccions de 2019. Tot i que inicialment no en va formar part, des del passat mes de maig Gallardo forma part de l’equip de govern, liderant les regidories de Salut, Educació i Benestar Social i ocupant la segona tinència d’alcaldia.

 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació