Divendres, 19 d'abril de 2024
inserció laboral

El Consell del Jussà contracta quatre persones aturades a través del programa «Treball i formació»

El programa té com a objectiu afavorir la incorporació al món laboral i la millora de l’ocupabilitat de persones de 45 anys o més

Redacció Tremp | 10 de febrer de 2022 a les 10:17
És el novè any que el Consell implementa aquest tipus d'accions | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha presentat una nova edició del programa de Treball i Formació que ha suposat la contractació de quatre persones durant 12 mesos. Aquest programa, promogut i finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), té com a objectiu afavorir la incorporació al món laboral i la millora de l’ocupabilitat de persones de 45 anys o més o dones, en situació d’atur, mitjançant una experiència laboral i formativa.

Els participants en aquest programa donaran suport a diferents tasques en equipaments comarcals, espais naturals, senders i disposaran d’un d’acompanyament que els facilitarà suport, dirigir-les i guiar-les durant l’execució del mateix. És el novè any que el consell comarcal implementa aquests tipus d’accions, que sumen un total de 146 contractats.

Per aquest motiu, el seu president, Josep Maria Mullol, ha destacat la importància d’aquest programa, que ha permès que moltes persones hagin tornat a prendre contacte amb el món laboral i en alguns casos hagin aconseguit un lloc de treball més enllà del programa. Mullol ha animat als participants aprofitar aquesta oportunitat de formar-se i treballar per tal de millorar el seu futur personal i professional.


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació