Divendres, 17 de maig de 2024
turisme

Apartament Saloi: l’encant del Pallars al centre de Tremp

La millor opció per parelles que volen descobrir el Pallars Jussà

Redacció 1 de febrer de 2022 a les 22:17
El menjador és espaiós i té vistes a la rambla | AULL
Si busques un lloc on desconnectar però al mateix temps amb possibilitats per descobrir indrets espectaculars al Pallars, et presentem una opció que no et pots perdre. Un acollidor apartament situat al centre de Tremp, a la rambla Doctor Pearson, la zona neuràlgica de la ciutat. Es troba en un edifici emblemàtic de Tremp, Casa Saloi, des d’on podràs iniciar qualsevol activitat que et plantegis al Pallars. Una ubicació perfecta per arribar a qualsevol punt del Pallars Jussà, aprofitar el dia i fer activitats.

L’apartament té unes magnífiques vistes del passeig i del campanar de Tremp. Està situat al costat mateix de l’Epicentre (Centre de Visitants del Geoparc Orígens i Oficina de Turisme del Pallars Jussà) i a tocar hi ha un aparcament municipal exterior. No tindràs problemes per aparcar!

Com és el pis?


És un apartament petit, pràctic, de 42 metres quadrats. Compta amb una habitació amb llit de matrimoni i molt espai per a guardar l’equipatge que necessitis. Disposa d'una sala menjador àmplia, una cuina americana amb rentadora, nevera, microones, cafetera, cuina d’inducció i amb tots els estris. I per últim, un bany

El menjador compta amb un sofà-llit amb capacitat per a dos persones, que donat el cas, permetria acollir fins a 4 persones al pis. També hi ha la possibilitat de posar-hi un bressol, si fos necessari. El pis disposa de televisió i de connexió wifi i està totalment equipat amb estenedor, llençols, coixins, tovalloles, assecador… no cal que et preocupis de res!

FOTOS


Què fer al Pallars?


I què s’hi pot fer al Pallars? Doncs… de tot! Des d’excursions amb BTT, caminades per camins i senders històrics, visites als equipaments museístics de la zona o simplement gaudir de l’espectacle de la natura d’una zona que fa pocs anys ha estat catalogada per la Unesco com a Geoparc Mundial.

Des de Tremp et podràs moure estratègicament cap on tu vulguis. Cap al Pallars Sobirà o la Vall Fosca, on podràs gaudir de l’esquí, els esports d’aventura i la muntanya més salvatge. Cap al Montsec, amb Terradets i el congost de Mont-rebei com a principal reclam; i cap a la Conca Dellà per descobrir la riquesa paleontològica de la zona.

Preu


70€/nit
Estança mínima: dues nits. 
Preu a convenir per estades superiors a tres nits.

Contacte


 650148215 (Jana)
 jana_122@hotmail.com

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Serveis
Participació