esports

El CF Tremp s'imposa a l'Olímpic d'Artesa tot i les múltiples baixes (4-1)

El CF Pobla no té aturador i suma la cinquena victòria consecutiva a Torà (0-1)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 7 de febrer de 2022 a les 08:46
L'Olímpic d'Artesa no va voler ajornar el partit tot i les baixes del Tremp | TGE
Amb només 11 jugadors del primer equip. Així va haver de jugar el CF Tremp el primer partit de la segona volta contra l'Olímpic d'Artesa de Segre després de la baixa de diversos jugadors a causa de la Covid-19. Malgrat aquest gran contratemps -i al fet que els d'Artesa no volguessin ajornar el partit quan, en cas contrari, el CF Pobla sí que els va concedir aquesta opció- els trempolins van donar un cop de puny sobre la taula imposant-se per 4 a 1.

Partit de molta intensitat i tensió que arribava al descans amb un solitari gol de cap del capità Miki Sirvant. A la represa, Jordi Durany, amb una gran internada, assistia Mutu, que no fallava i feia el segon amb un potent xut. Tres minuts després, però, l'Olímpic retallava distàncies i feia entrar la por al cos del Tremp. El gol visitant va ser un mer miratge, i al minut 72, Simba ampliava distàncies, i al 89, Jony Gázquez feia el quart des dels 11 metres. Partit complicat, doncs, superat amb nota pel club, que a més d'haver de convocar quatre jugadors del filial i un juvenil, fins i tot va fer jugar al porter Roger Farré de davanter centre.

El porter trempolí Roger Farré jugant de davanter centre. Foto: TGE

Mentrestant, el CF Pobla continua imparable i ja porta 15 punts sumats dels darrers 15 possibles. Dissabte els blanc-i-vermells van sumar la cinquena victòria seguida a Torà en un partit que es va resoldre al minut 85 des dels 11 metres. A la primera meitat els poblatans van ser superiors, però la sort de cara a porteria no els va somriure. Per altra banda, al segon temps les tornes es van igualar, però l'encert de Miki Molleví des del punt de penal va permetre al Pobla sumar tres punts que de moment els col·loquen en una avantatjosa sisena posició amb 23 punts al sac.

Empat «in extremis» al derbi de Quarta Catalana

Pel que fa a Quarta Catalana, dissabte el Pedrasanta va viure el derbi dels Pallars entre el Tremp 'B' i el Rialp. Un partit d'alta intensitat on els del Sobirà van dominar el joc, però amb un filial trempolí encertat de cara a porteria. Tot i que els groc-i-negres se'n va anar al descans amb un 1 a 2 favorable, a la represa els de la capital del Jussà van igualar gràcies a David Borrell i al 80 es posaven per davant després d'un error del porter visitant. El partit, però, va tenir emoció fins al final, i Adrià Ovando va aprofitar un contraatac per empatar al temps afegit i firmar un gran hat-trick.

L'altre derbi del Pallars va acabar en taules amb un gol del Rialp al temps afegit. Foto: TGE

I en bàsquet, el Natural Optics Pallars va sumar diumenge una nova victòria a Torregrossa per 36 a 45. Els de Diego Roldán, però, no van tenir un gran encert de cara a cistella, cosa que va provocar que el partit no es decidís fins a l'últim quart. Afortunadament, els locals tampoc van destacar pel seu encert, i a més, es van trobar amb una sòlida defensa trempolina. Victòria número 13 per a un CB Tremp que només li manca un partit ajornat per tornar a liderar la classificació.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 16
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial