Divendres, 19 d'abril de 2024
variant de la pobla

La variant de la Pobla de Segur se sotmetrà pròximament a informació pública

Ho ha anunciat la ministra de Transports, Raquel Sánchez, que ha destacat el compromís del ministeri amb l'N-260

Redacció La Pobla de Segur | 2 de febrer de 2022 a les 08:30
Vista general de la Pobla de Segur | Arxiu
El projecte de la variant de la Pobla de Segur se sotmetrà pròximament a informació pública. Així ho ha explicat la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, durant el ple del Senat, on ha afirmat també que s'estan ultimant les incorporacions dels condicionants ambientals, i ha recordat que el projecte -reprès l'any 2020 i inclòs al pressupostos del 2022- ja compta amb l'informe favorable de l'òrgan ambiental.

Sánchez ha detallat que l'actuació prevista per a la variant poblatana, de gairebé dos quilòmetres de longitud i amb un pressupost superior als 20 milions d'euros, contribuirà a la "millora de les condicions d'habitabilitat" i a la "reducció del risc d'accidents".
 

En groc, el traçat de la variant projectada per l'executiu espanyol Foto: Govern espanyol


Així mateix, la titular del ministeri ha detallat que la variant discorrerà des de la rotonda de la N-260 a la Pobla de Segur, al costat del pont sobre el riu Flamisell, i fins al barranc de Vallcarga, on finalitzarà en un semienllaç que permetrà connectar amb l'actual carretera N-260. El traçat inclourà també un viaducte de 120 metres sobre el Flamisell, un túnel de 856 metres al nord de la Pobla, un altre viaducte per salvar el barranc, i una intersecció en vàries finques.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació