Divendres, 19 d'abril de 2024
esports

Malmeten el reparador de bicicletes de Tremp 48 hores després de la seva instal·lació

El consistori trempolí denuncia i rebutja el vandalisme creixent a la ciutat

Jordi Ubach Llorens Tremp | 15 de gener de 2022 a les 10:16
Imatge de l’aparell reparador malmès | Ajuntament de Tremp
L’aparell reparador de bicicletes que l’Ajuntament de Tremp va instal·lar dimecres a la zona del Juncar ja ha patit destrosses. El consistori ha denunciat que no han passat ni 48 hores de la seva instal·lació que algú o algunes persones l’han malmès. Denuncia, a més, un petit foc a la paret del pavelló del Juncar, situat just al costat de l’aparell, fet per la mateixa persona o per una altra o altres “amb la mateixa manca de respecte”.
 
L’Ajuntament de Tremp rebutja i denuncia el vandalisme que d’un temps ençà va en augment a la ciutat. Cal recordar que la capital del Jussà va patir una desena d’actes vandàlics a les portes de la passada festa major, i fa dos anys les tronques de Nadal també van patir destrosses. L’ajuntament, a més, demana respecte, convivència i estima per Tremp, un valors sense els quals “no es pot avançar com a societat i com a ciutat.

La instal·lació del reparador de bicicletes és una acció més del consistori en la seva voluntat de donar suport a l'increment de l’afició al ciclisme dels darrers temps a la ciutat de Tremp. Un dispositiu que s’afegeix al nou pump track i al carregador de bicicletes elèctriques que també es preveu instal·lar aviat.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació