Dijous, 18 d'abril de 2024
loteria

Denuncien que un número de La Bruixa d'Or cantat al sorteig de Nadal no consta com a premiat

L’empresa afectada, de Viladecans, ha fet arribar la queixa a Loteries i Apostes de l'Estat i assegura que si cal portaran el cas als tribunals

Redacció Sort | 12 de gener de 2022 a les 08:24

Una empresa de Viladecans, Llorach Útiles Mecánicos S.L., ha denunciat que tot i que el número que van comprar, el 29281, va ser cantat durant la Rifa de Nadal del 22 de desembre, a l'hora d'acudir a l'administració han comprovat que no ha estat premiat. En total, es tracta de 74 dècims adquirits a l'administració de loteria La Bruixa d'Or de Sort, i pels quals havien de percebre un total de 7.400 euros, això és, per tant, 100 euros per dècim.

La portaveu de l'empresa del Baix Llobregat, Txell Llorach, ha explicat a Pallars Digital que ha posat els fets en coneixement de La Bruixa d'Or i que també han fet arribar la corresponent reclamació a Loteries i Apostes de l'Estat. Per Llorach, que es veïna del Pallars Sobirà, s'ha produït un cúmul d'errades humanes que Loteries hauria de solucionar d'alguna manera. L’afectada assegura que disposen de la factura de compra dels 74 números i apunta que no descarta que el cas arribi als tribunals.
 

Imatge d'alguns dels dècims comprats per l'empresa Foto: ACN



 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació