Divendres, 26 d'abril de 2024
esports

El CF Pobla es retroba amb la victòria (1-0) i el CF Tremp perd el liderat a Tornabous

A Quarta Catalana, el filial trempolí perd a domicili contra el Coll de Nargó (2-1)

Tomàs Garcia Espot Rialp | 10 de gener de 2022 a les 09:15
Els jugadors poblatans celebrant el gol 'in extremis' de Javi | TGE
El nou any no ha pogut començar millor per al CF Pobla, que diumenge es va retrobar amb la victòria després de set jornades sense sumar els tres punts. Els de Santi Fité es van imposar per la mínima al quart classificat, La Fuliola, en un partit on els poblatans dominaven però no acabaven de trobar l'encert a porteria.

Malgrat el gol mal anul·lat durant el primer temps, els blanc i vermells van sortir disposats a no deixar escapar l'oportunitat. El patiment, però, va durar fins al final, i al temps afegit l'isonenc Javi González va aconseguir trencar la igualada amb un potent xut de falta. Tres punts, doncs, que van permetre ficar l'olla gran dintre la xica als poblatans, ja que els serveixen per agafar aire quan queden tres partits per acabar una primera volta força fluixa.

217 dies sense perdre


Qui no ha entrat amb bon peu al 2022 és el CF Tremp, que diumenge va perdre per la mínima a Tornabous (1-0) i va trencar la seva ratxa d'imbatibilitat. Els trempolins portaven 11 partits seguits guanyant aquesta temporada i no coneixien la derrota des del 6 de juny de 2021; en total 217 dies sense perdre.

Aquesta ensopegada, a més, fa que els de la capital del Pallars Jussà perdin el liderat del grup 16 de Tercera Catalana després que l'Agramunt guanyés el Vilanovenca per 1 a 0. Així doncs, ara els de Jordi Bacardit són segons a només un punt del nou líder de la categoria i amb dos partits a la vista que seran decisius: el primer contra el tercer classificat, el Solsona B, i el següent precisament contra els agramuntins.

A Quarta Catalana el filial de l'equip de la ciutat tampoc ha aconseguit puntuar aquest cap de setmana. Els de Pito Pascual acumulen un balanç de cinc derrotes en els darrers cinc partits després de perdre a casa del Coll de Nargó per 2 a 1. Uns resultats negatius, però, que encara el mantenen en la catorzena posició del grup.

Per la seva banda, el FC Rialp havia de jugar aquest cap de setmana contra el Torres de Segre però el partit va quedar aplaçat per manca de jugadors a l'equip del Pallars Sobirà. El duel es jugarà el dissabte 22 de gener al camp dels del Segrià. El Rialp, recordem, és sisè a la classificació i va acabar l'any amb bones sensacions.

 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 16
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21



Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació