Dimecres, 24 d'abril de 2024
turisme

El Pallars Jussà promociona l’oferta d’hivern als vagons d’FGC de l’Àrea Metropolitana

Les línies del Vallès i Llobregat-Anoia d’FGC compten novament amb trens retolats amb imatges turístiques de la comarca

Redacció Barcelona | 27 de desembre de 2021 a les 10:04
Imatge d’un dels vagons retolats | CCPJ
Per segon hivern consecutiu, les línies del Vallès i Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) compten amb vagons de trens retolats amb imatges turístiques del Pallars Jussà. L’objectiu és donar a conèixer al turista de proximitat l’oferta de les diferents comarques on FGC gestiona equipaments turístics, per tal d’afavorir-ne la visita i ajudar així a la recuperació econòmica del territori. Es tracta de la quarta campanya promocional que es du a terme des de l’estiu del 2020, quan es va començar amb aquesta iniciativa. Els vagons retolats circularan durant tot l’hivern.

Les imatges de la campanya s’han escollit amb la col·laboració de l’Associació de Professionals de l’Àmbit Turístic (Apat), que agrupa un centenar d’empreses turístiques del Pallars Jussà. Els vagons exposen el missatge de la iniciativa Vine al Pallars, viu el Jussà tot fomentant activitats d’hivern lligades amb la neu, com les passejades amb raquetes o l’esquí de muntanya. També es treballa conjuntament amb el Geoparc Orígens, fomentant la visita del patrimoni cultural i immaterial lligat a la Unesco.

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep Maria Mullol, ha recordat que la comarca té l’avantatge d’oferir experiències de turisme de qualitat als visitants que vulguin arribar amb mitjans de transport sostenibles. Mullol considera que és important donar-lo a conèixer als mercats de proximitat que estan fàcilment connectats amb els Pallars mitjançant el tren.

Aquesta actuació dóna continuïtat a diverses activitats de promoció turística del Pallars Jussà, realitzades amb la col·laboració amb FGC, com ara les jornades de turisme dutes a terme a l’Espai Provença a finals del 2019.
 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació