16 d'abril de 2024
esquí

Les estacions d’esquí pallareses, a punt per al Nadal amb gruixos de neu que superen el metre

Baqueira Beret acollirà per primera vegada una de les cinc proves del Freeride World Tour

Redacció 23 de desembre de 2021 a les 11:45
Uns esquiadors a l'estació de Port Ainé | ACN
Les estacions d'esquí del Pallars donen la benvinguda al Nadal amb bones previsions. El personal de les explotacions treballen perquè Espot, Port Ainé i Tavascan puguin oferir el màxim d'instal·lacions i serveis operatius durant les festes nadalenques després d'un inici de temporada amb una gran afluència de públic.

A Espot i Port Ainé es preveu un Nadal blanc, amb un paisatge únic amb gruixos de neu pols de fins a 120 centímetres. Els esquiadors podran esquiar o surfejar a més del 90% de les pistes i itineraris de l'estació d'Espot. Una estampa nadalenca que es repetirà a Port Ainé, on els usuaris podran lliscar per més de 20 quilòmetres de traçats, amb la majoria de les pistes obertes i amb la previsió de mantenir gruixos de fins a un metre de neu pols.

Baqueira serà una de les seus del Freeride World Tour


Pel que fa a Baqueira Beret, l'estació d'esquí acollirà una de les proves del Freeride World Tour entre el 22 i el 28 de gener. El complex formarà part, doncs, del calendari de proves d'aquesta competició per primera vegada. De fet, Baqueira serà la qui obrirà el calendari de les proves, que posteriorment tindran lloc a Andorra, Canadà, Àustria i Suïssa.



Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació