Dissabte, 20 d'abril de 2024
nadal

La Pobla de Segur farà cagar la tronca per primera vegada

L'acte tindrà lloc al Pavelló Municipal d'Esports, on l'entrada serà gratuïta però amb aforament limitat

Redacció La Pobla de Segur | 23 de desembre de 2021 a les 11:00
Imatge d'uns tions | Frederic Esteve
La Pobla de Segur farà cagar a tronca per primera vegada. Amb l’ajuda i la música de la companyia Ambauka, els infants poblatans aconseguiran que el tronc gegant els cagui tot de regals. Serà la tarda del 24 de desembre a partir de les cinc de la tarda al Pavelló Municipal d’Esports. El regidor de Festes, Eloi Tirvió, ha destacat que enguany a la Pobla –on fins fa ara arribava el Pare Noel- se celebrarà aquest tradició catalana.

"Creiem que a la Pobla hem de celebrar les nostres tradicions i per això farem cagar la tronca perquè ens deixi molts regals", afirma Tirvió. A més, explica que "ja ho volíem fer l’any passat però finalment ho vam haver de suspendre per la pandèmia". El consistori, a més, ha hagut d'adaptar l'espectacle perquè sigui segur i es respectin totes les mesures. L'entrada serà gratuïta, però l'aforament serà limitat, mentre que el públic haurà de romandre assegut a la cadira durant l'estona que duri l'espectacle.

El poble, a més, acollirà altres activitats de Nadal a partir del dia 28. A les 12h del matí a la Sala Anna Maria Janer es projectarà la pel·lícula El Nadal del senyor Branquilló i l’Escombra voladora, una activitat organitzada conjuntament amb Òmnium Cultural dins del cicle de cinema CineXics.

Per altra banda, el dijous 30 de desembre, els Patges Reials no es perdran la visita als nens i nenes de la Pobla. A les 17h de la tarda començarà l’espectacle infantil La veritable història de la Fada de les Dents amb Mai Tant Animacions, i a continuació, els tres emissors dels Reis d’Orient començaran a recollir les cartes dels infants.

Ja al mes de gener, el dia 5, se celebrarà la Cavalcada Reial per a que grans i petits puguin donar la benvinguda als tres Reis d’Orient. La resta d’activitats infantils programades durant el Nadal s’han hagut de suspendre per complir les mesures de seguretat en relació a la Covid-19.
 

Altres noticies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació