Dissabte, 20 d'abril de 2024
comerç local

Vall de Cardós impulsa una agrobotiga per donar projecció als productors locals

El consistori ha aprovat el projecte per a un edifici que també acollirà altres activitats i tindrà un pressupost de 211.000 euros

Redacció Vall de Cardós | 16 de desembre de 2021 a les 09:10
Productes exposats en una agrobotiga catalana | ACO
L'Ajuntament de Vall de Cardós ha donat llum verda al projecte per habilitar una agrobotiga en un edifici municipal. En declaracions a Pallars Digital, l'alcalde Llorenç Sànchez ha explicat que l'espai -que anteriorment pertanyia a un complex privat- estava en ruïnes i que consta d'un magatzem, lloc on s'ubicarà l'agrobotiga, així com de 15 de naus que també s'han de reformar.

Tot plegat, segons el propi Sànchez, suposarà una inversió de 211.000 euros. Així mateix, ha explicat que en la resta dels espais també s'està pensant dur-hi a terme altres activitats. Respecte al projecte d'agrobotiga, el batlle explica que servirà per donar projecció i visibilitat als productors i proveïdors locals, així com per potenciar la venta directa o online.

El projecte, però, no s'acaba aquí, ja que des del consistori també tenen en ment accions relacionades amb la sostenibilitat i la transició energètica. Un dels projectes principals és la col·locació de plaques fotovoltaiques als teulats. Una iniciativa per la qual s'hauran de demanar ajuts als fons europeus Next Generation.



Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació