Dimarts, 23 d'abril de 2024
fires

Tornen la Fira de Nadal i la Firaski a la Pobla de Segur

Tots dos esdeveniments se celebren aquest dissabte després de l’aturada de l’any passat per la pandèmia

Redacció La Pobla de Segur | 4 de desembre de 2021 a les 09:39
Imatge d’una edició anterior de la Fira de Nadal de la Pobla | Ajuntament
Aquest dissabte és dia de fires a la Pobla de Segur amb la celebració de la Fira de Nadal, amb productes de proximitat agroalimentaris i artesans, i també de la Firaski i Mercat de 2a mà d’esquí, muntanya i escalada. Es tracta de dos esdeveniments que apleguen cada any centenars de persones i que l’any passat es van haver d’ajornar a causa de la pandèmia.

La Fira de Nadal aquest any canvia d’ubicació. Es farà al passeig al costat del poliesportiu, a peu de la carretera N-260. Començarà a les 11h i s’allargarà fins a les 19h. Durant el matí s’oferirà caldo de Nadal elaborat per És Pallarès, hi haurà un taller infantil de 11:30h a 13:30h a càrrec de Lil’art i El cau de l’art i des d'Alba Jussà han organitzat una activitat per descobrir les sorpreses que amaga el calendari d’advent del Jardí dels Llibres.

Ja a la tarda, a les 17h, hi haurà una actuació musical amb el quartet vocal EnCantades i a les 18h es sortejarà la Gran Panera de la campanya Avança’t al Nadal. La Fira de Nadal està organitzada per l’Ajuntament de la Pobla de Segur i compra amb el suport de la Diputació de Lleida i el Consell Comarcal del Pallars Jussà.

Pel que fa a la Firaski i Mercat de 2a mà, que com cada any es farà al poliesportiu, l’esdeveniment s’obrirà a les 10h i fins a les 18h. La recollida de material es va fer ahir divendres de 16h a 20h i aquest mateix matí de 9h a 10 h. Excepcionalment, aquest any no es podrà portar ni adquirir material tèxtil. Només es podrà portar material d’esquí alpí, escalada, esquí de muntanya o accessoris de material dur.

La Firaski està organitzada pel Club d’Esquí de la Pobla de Segur (CEPS) i compta amb el suport de l’Ajuntament de la Pobla de Segur, la Diputació de Lleida i el Consell Comarcal del Pallars Jussà.
 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació