Divendres, 19 d'abril de 2024
nadal

Esterri d'Àneu celebra el segon Mercat de Nadal amb més 40 parades

El consistori ofereix de nou als veïns uns kits de Nadal per decorar els carrers amb arbres i llums

Redacció Esterri d'Àneu | 3 de desembre de 2021 a les 12:22
Esterri d’Àneu sota la nevada del passat dilluns | ACN
Després d'un any d'absència a causa de la pandèmia, Esterri d'Àneu es prepara per al segon Mercat de Nadal els propers dies 5 i 6 de desembre. Enguany, les activitats programades consisteixen en tallers de ceràmica, una classe de cuina de Nadal per als adults, així com un ritual de bellesa. Els més xics també podran gaudir de la xocolatada amb coca, així com un circuit de jocs. A més, també hi haurà una tronca solidària amb els nens i adolescents afectats pel volcà de la Palma.

En declaracions a Pallars Digital, l'alcalde d'Esterri, Pere Ticó, explica que l'objectiu del mercat és "incentivar la gent a visitar el poble en aquestes dades" i "poc a poc, intentar fer créixer el mercat i fer-lo cada cop més acollidor". Ticó explica també que la resposta a la primera edició va ser "molt bona" i es va convertir en un punt d'atracció per aquelles dates.

Així mateix, el batlle aneuenc assegura que s'estan plantejant allargar aquest mercat de preesquí, així com introduir en un futur una pista de patinatge per tal de fer el projecte més gran i engrescador. Per altra banda, l'alcalde explica que enguany han invertit en llums per fer el mercat més atractiu, juntament amb la campanya del pack d'arbres i llums. Una iniciativa a la que s'han adherit 90 persones entre comerços i particulars.


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació