Diumenge, 21 de juliol de 2024
empreses

Tremp ofereix formació en estratègia comercial a les petites empreses del Pallars

El servei de consolidació i creixement empresarial d’«Al teu gust, aliments del Pallars» atén 10 empreses a través d’itineraris personalitzats

Redacció Tremp | 30 de novembre de 2021 a les 11:39
Imatge d'una de les sessions de la formació | Ajuntament de Tremp
10 empreses agroalimentàries del Pallars participen als itineraris personalitzats d’estratègia i comercialització que organitza el programa de l’Ajuntament de Tremp, Al teu gust, aliments del Pallars. Es tracta d’una proposta formativa que s’ha estructurat en dues sessions d’assessorament teòriques, cadascuna per a cinc de les empreses inscrites, i es completarà amb sessions d’assessorament individualitzades.

Els continguts específics giren entorn a l’estratègia de negoci de cada empresa participant, la identificació dels aspectes que poden generar desajustos i com revertir-los, l’anàlisi de l’estratègia de màrqueting, en quin mercat incidir i com generar-hi impacte i, finalment, identificació de les claus per optimitzar l’estratègia comercial i de vendes.


L’encarregat de crear i conduir aquests itineraris és l’especialista en estratègia, gestió i màrqueting Xavier Lamote, d’Activa Consultors. Les 10 empreses participants, totes elles del Pallars, tenen diferents realitats tant pel que fa al producte o servei que comercialitzen, com pel que fa a la seva estructura empresarial. Concretament, són empreses dels sectors del vi, la cervesa, la carn, forn i pastisseria, transformació de fruits secs, mels i plantes aromàtiques i conserves.

Des de l’any 2018, el programa Al teu gust, aliments del Pallars desenvolupa una proposta de servei a petites empreses agroalimentàries de muntanya fonamentada en la innovació, la transferència de coneixement i la cooperació público-privada que permeti posicionar el Pallars i les seves empreses. Aquests itineraris formatius s’emmarquen en aquest servei.
 

Altres notícies que et poden interessar 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació