Dissabte, 20 d'abril de 2024
eleccions municipals 2023

Quim Delgado encapçalarà la llista de «Junts per Tremp» a les municipals de 2023

Advocat de professió, és l'actual responsable de l’oficina del delegat del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran

Jordi Ubach Llorens Tremp | 26 de novembre de 2021 a les 10:00
Quim Delgado serà el candidat de Junts per Tremp el 2023 | Junts
L’advocat Quim Delgado serà el candidat de Junts per Tremp a les eleccions municipals de 2023. Així ho ha aprovat per unanimitat la militància del partit en una assemblea celebrada aquest passat dimecres a la capital del Pallars Jussà. Delgado és l'actual responsable de l’oficina del delegat del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran i és també responsable d’organització de Junts a la vegueria de l’Alt Pirineu i Aran. 

En declaracions a Pallars Digital, Delgado ha manifestat que sent una “doble responsabilitat” de satisfer “a les persones que m’han escollit com a candidat i a mi mateix”. Un dels seus objectius si surt escollit com alcalde de Tremp serà “traslladar al món municipal la manera de fer i les idees de l’associacionisme”, i això es tradueix, segons ha explicat, en donar especial rellevància a la participació ciutadana. “Els ajuntaments han de facilitar eines de participació als ciutadans per construir el municipi de manera conjunta”, ha defensat.

Quim Delgado, que agafa el relleu d’Anna Ritz al capdavant de la llista de Junts per Tremp, és el primer candidat que es presenta al Pallars de cara a les eleccions municipals de 2023. Amb la seva figura, la formació que lidera Carles Puigdemont vol donar un cop d’efecte a la capital del Pallars Jussà, on el partit, que venia de governar l’ajuntament amb Joan Ubach al capdavant, va perdre dos regidors en les passades eleccions municipals amb Ritz com a primera espasa.

Un candidat de perfil “tècnic”


Amb aquesta designació, Junts per Tremp aposta per una persona “de nova incorporació a la política” i, segons asseguren, “amb reconeguda experiència en el món associatiu i amb habilitats i coneixements tècnics”. Uns atributs que des de la formació es consideren “imprescindibles per dirigir la gestió d’un ajuntament capital de comarca”. 

Nascut a Barcelona l’any 1965, Quim Delgado Berengué és llicenciat en Dret i ha participat en llocs directius de l’Assemblea Nacional Catalana, tant al Pallars Jussà com a nivell nacional. Va contribuir també a fundar la seu territorial al Pallars d’Òmnium Cultural, de la qual en va ser president durant dos anys. Des d’aquesta tardor, Quim Delgado és també articulista de Pallars Digital.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació