Diumenge, 28 d'abril de 2024

Fins a 7 projectes empresarials iniciaran en un futur immediat la seva activitat al Pallars Jussà

Els projectes, impulsats i tutelats per la Societat de foment del Pallars Jussà 'Jussactiu', es van presentar dilluns a Barcelona

Pallars Digital 5 de febrer de 2014 a les 11:05
Diversos emprenedors del Pallars Jussà van presentar el passat dilluns a Barcelona els seus projectes empresarials, en els que estan treballant intensament. La presentació es va realitzar en el marc d´un sopar organitzat per Jussactiu, l'empresa de foment del Pallars Jussà, que va convocar a un gran nombre de pallaresos que viuen i treballen a la capital catalana.
 
Al sopar hi van assistir, entre altes, el conseller de Justícia, Germà Gordó; el president de Pimec i de Jussactiu, Josep Gonzàlez; el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, així com representants de Globalleida i membres destacats del món empresarial i econòmic. 
 
Durant el transcurs del sopar, es van presentar fins a 7 projectes impulsats i tutelats per Jussactiu. Entre ells, s'hi troba la micro cerveseria Ctretze Pirineus, que iniciarà la seva activitat amb seu a la Pobla de Segur.
 
També es va presentar el projecte APP Pallars 2.0, una aplicació per a mòbils amb informació turística i cultural del Pallars; una Societat d'Explotació Cinegètica; el Tren dels Cims, un projecte al municipi de La Torre de Capdella; el celler 'El Vinyer'; un projecte d'explotacions ramaderes i un Campament de Muntanya a Castissent.
 
El primer projecte a ser presentat públicament serà la Cervesa Ctretze, que es presentarà el proper 15 de febrer al Moli de l'Oli de la Pobla de Segur a partir de les 18h.
 
Jussactiu té com a objectiu influir, promocionar i desenvolupar els interessos econòmics del Pallars Jussà. També vol incidir en potenciar les empreses establertes, l'emprenedoria i el foment d'inversions i projectes que generin la creació de llocs de treball en benefici i projecció de la comarca.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu, Jussactiu