Dimarts, 23 d'abril de 2024
violència

Condemnen a sis mesos de presó els agressors del metge del CAP de la Pobla de Segur

Atès que no tenen antecedents, els condemnats no hauran d'ingressar a la presó

Tomàs Garcia Espot Tremp | 23 de novembre de 2021 a les 10:43
Façana del jutjat de primera instància de Tremp | Nova Eucària
Els acusats d'agredir al metge del CAP de la Pobla de Segur, Ramon Mitjana, han estat condemnats a sis mesos de presó cadascun. Segons la sentència de la jutgessa de Tremp, a què ha tingut accés Pallars Digital, els dos condemnats, un home d'uns 40 anys i la seva dona, no ingressaran a presó, ja que no tenen antecedents penals.

Tanmateix, tots dos hauran de pagar una multa diària de sis euros durant 20 dies i no es podran aproximar a menys de 50 metres de la víctima durant un any. Quant a responsabilitat civil, els acusats hauran d’indemnitzar el doctor Mitjana amb 680 euros per les lesions que li van ocasionar.

La sentència prova els fets, que van tenir lloc el passat 19 d'octubre al CAP de la Pobla de Segur. L'escrit recull, en primer lloc, que l'home, "no conforme amb l'atenció mèdica rebuda pel metge", va donar una forta empenta i un cop de puny al coll de Mitjana. Un fet que va provocar que el metge caigués al terra, moment en què l'acusat es va col·locar sobre d'ell i li va continuar donant cops per tot el cos. Al mateix temps, la jutgessa dona per provat que l'acusada també li va donar cops de peu al tors mentre li proferia diversos insults.

Arran d'aquests fets, el metge va patir diverses contusions i afectacions a la zona cervical, així com ansietat i insomni. El veredicte, doncs, condemna als dos acusats per un delicte d'agressió a sanitari i per un delicte lleu de lesions

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació