16 d'abril de 2024
violència

Un home agredeix violentament un metge al CAP de la Pobla de Segur

El sanitari, que ha patit diverses contusions i afectacions a la zona cervical, ha denunciat els fets als Mossos d’Esquadra

Jordi Ubach Llorens La Pobla de Segur | 20 d'octubre de 2021 a les 19:46
Imatge exterior del CAP de la Pobla de Segur | ICS
Un metge del Centre d’Atenció Primària (CAP) de la Pobla de Segur ha denunciat un veí del municipi d'uns 40 anys després que aquest últim l’agredís “molt violentament” a l’interior del centre mèdic. Segons ha pogut saber Pallars Digital, una “desavinença mèdica” ha motivat la brutal agressió, que va tenir lloc dimarts al voltant de les 9h del matí, tal com han confirmat a aquest diari els Mossos d’Esquadra.

Segons diversos testimonis consultats, l’agressor es va apropar al metge i sense motiu aparent li va etzibar un cop de puny que el va fer caure a terra, deixant-lo atordit. Un cop a terra, l’home es va seguir abraonant contra la víctima, a qui va clavar diversos cops més amb els peus i els punys. El personal del CAP i altres persones que van presenciar l’escena van aconseguir reduir l’agressor i treure'l a l’exterior del centre, on seguia mostrant una actitud violenta.

La víctima, que ha patit diverses contusions i afectacions a la zona cervical com a conseqüència dels cops rebuts, ha denunciat els fets als Mossos d’Esquadra. El cos policial va prendre declaració als testimonis i a la víctima abans de posar el cas a disposició judicial.
 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació