Dijous, 18 d'abril de 2024
coronavirus

S'eleven a 75 els confinats dels centres educatius del Pallars

Els nou casos actius que actualment hi ha al Pallars es concentren al Jussà i corresponen a alumnes i professionals del món educatiu

Tomàs Garcia / Jordi Ubach Tremp | 18 de novembre de 2021 a les 12:28
L’Escola Valldeflors concentra cinc dels nou casos actius | Jordi Ubach
Els centres educatius del Pallars sumen un total 75 persones confinades, entre alumnes, professors i professionals. Tots ells corresponen als centres de la ciutat de Tremp: 35 al col·legi Maria Immaculada, 29 a l'Escola Valldeflors, 10 al Centre de Formació d’Adults (CFA) i un a l'Institut de Tremp. Entre els confinats, a més, s'han detectat fins a nou casos actius, cinc dels quals al Valldeflors, tres al CFA i un corresponent a l’institut.


Amb aquestes xifres, el Pallars Jussà és la comarca catalana amb el percentatge més elevat de confinats als centres educatius, amb un 6%. S’hi s’analitza per municipis, en el cas de Tremp el tant per cent augmenta, arribant al 15% del personal de l'àmbit educatiu de la ciutat que es troba actualment confinat, entre alumnes, professors i altres professionals.

De fet, els nou positius dels centres educatius de Tremp són els únics que s'han notificat a tot el Pallars els últims set dies amb dades, entre el període comprès del 8 al 14 de novembre. Una xifra que eleva el nombre de casos respecte la franja anterior i que també fa augmentar el risc de rebrot fins als 268 punts i fins a 2,07 la velocitat de reproducció de la malaltia.

Per la seva banda, el Pallars Sobirà no ha notificat cap cas actiu durant les mateixes dates i, de moment, la comarca està lliure de Covid.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació