Dimarts, 23 d'abril de 2024
obres

La Pobla de Segur inicia la construcció de les pistes de pàdel

El projecte té un pressupost de 76.000 euros i es preveu que els treballs s'allarguin uns dos mesos

Redacció La Pobla de Segur | 12 de novembre de 2021 a les 10:00
Imatge de l'estat inicial de les obres | Ajuntament de la Pobla de Segur
La Pobla de Segur ha iniciat aquest dijous les obres per construir les noves pistes de pàdel al carrer Doctor Durany. Un projecte que es va licitar a finals d'abril d'enguany i que compta amb un pressupost de 76.000 euros. Segons les previsions del consistori poblatà, els treballs tindran una durada aproximada d'uns dos mesos.

Precisament, en el darrer Ajuntament respon del passat 5 de novembre, fet a través d'Instagram, el regidor d'Esports de la Pobla, Eloi Tirvió, va donar compte del procés de construcció de les pistes. Tirvió va assenyalar que hi ha hagut un petit problema amb l'arribada dels vidres per a l'equipament degut a l'escassetat de materials a nivell mundial. En aquest sentit, però, ha afirmat que la solera de les pistes ja està sent col·locada i esperen rebre els vidres al més aviat possible.

El futur camp de futbol


Així mateix, en relació al futur camp de futbol del poble, Eloi Tirvió va assegurar que és un assumpte en el que hi estan treballant "cada dia" i que tenen molt present. El regidor va informar que el futur pas serà realitzar un ple municipal per tal de modificar el pressupost i poder posar a licitació el camp. Tirvió va assegurar que la intenció és iniciar les obres al primer trimestre de 2022.
 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació